Grilovaný mix z krkovice, uzeného bůčku a hlívy

Recepty, Grilování

Suroviny

4 plátky krkovičky
4 plátky vyuzeného bůčku
400 g hlívy ústřičné
sůl, pepř
4-6 lístků šalvěje
2-3 snítky tymiánu
Marináda:
olivový olej
dijonská hořčice
strouhaný zázvor
med
ústřicová omáčka + sojová omáčka
1 jarní cibulka
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Marinádu připravíme smícháním medu, oleje, nastrouhaného zázvoru, hořčice, sojové a ústřicové omáčky a pokrájené jarní cibulky. Plátky krkovičky, bůčku a pokrájené hlívy naložíme přes noc do marinády.

  2. Přidáme výše uvedené bylinky. Podle chuti osolíme a opepříme. Grilujeme na grilovacím tácku cca 10 minut z každé strany. Podáváme s novým bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!