Fofr bublanina
Recepty, MoučníkySuroviny
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek cukr krupice
- 1 hrnek mléka
- 1 cukr vanilka
- 2 vajíčka
- 1 prášek do pečiva
- 130 g másla nebo hery
- ovoce - jahody, borůvky (co kdo má nejraději a je to výborný, jde jakékoliv ovoce)
Postup Fofr bublanina
Postup přípravy receptu
-
Mouku, cukr, máslo dáme do mísy a rukama uděláme žmolenku, poté odebereme hrnek a dáme stranou. Do zbytku, co zůstal v misce, přidáme mléko, vajíčka, prášek do pečiva a vymícháme v hladké těsto.
To vlijeme na vymazaný plech, poklademe ovocem a nakonec dáme žmolenku, co jsme si odebrali na začátku.
Dáme do trouby na 30 minut a 170°C.