Fazolová pomazánka s uzeným masem
Recepty, PomazánkySuroviny
- 300 g uvařených červených fazolí (nebo konzervovaných)
- 150 g uzeného masa
- 1 šalotka
- 20 g másla
- 2 lžíce lahůdkového droždí
- čerstvý tymián
- 2 -3 lžíce husté zakysané smetany
- sůl
- čerstvě mletý bílý pepř
Postup Fazolová pomazánka s uzeným masem
Postup přípravy receptu
-
Na menší pánvi rozehřejeme máslo, přidáme jemně nakrájenou šalotku a necháme ji zesklovatět. Odstavíme z ohně a necháme zchladnout.
Do sekáčku dáme fazole, drobně nakrájené uzené maso, připravenou šalotku, zakysanou smetanu a rozsekáme do jemné konzistence. Pomazánku dochutíme lísky tymiánu, lahůdkovým droždím, solí a pepřem.