Drákulovo maso s paprikou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

vepřové maso (krkovice, kýta..)
Drákulovo koření
palička česneku
400 g slovenské papriky
pepř
sůl
olej
vývar (voda)
hladká mouka na obalení

Postup přípravy receptu

  1. Maso si nachystáme den předem. Nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, okořeníme drákulou a potřeme olejem. Česnek nakrájíme na plátky, přidáme k masu, zabalíme do potravinářské fólie a dáme do lednice.

  2. Druhý den si maso obalíme v mouce a na oleji či jiném tuku osmažíme, podlijeme vývarem (vodou) a dusíme pod poklicí. Podle potřeby podléváme.

  3. Papriku si očistíme a nakrájíme. Až je maso hotové, přidáme papriku a ještě 5 minut dusíme. Podle chuti dosolíme, dopepříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!