Debrecínská svačinková pomazánka
Recepty, PomazánkySuroviny
- 250 g čerstvé debrecínské pečeně / nebo šunky /
- 1/4 červené papriky
- 1/2 stonku řapíkatého celeru
- 130 g Lučiny
- 1,5 PL bílého jogurtu
- sůl
- 1 jarní cibulka
Postup Debrecínská svačinková pomazánka
Postup přípravy receptu
-
Debrecínskou pečeni pokrájíme na kousky a tyčovým mixerem pomixujeme.
Nasekáme najemno stonky řapíkatého celeru, papriky a cibulku.
V misce rozmícháme Lučinu s 1 lžící bílého jogurtu, přidáme pokrájenou debrecínku, pokrájenou zeleninu, osolíme a vše zamícháme.
Pomazánku necháme v uzavíratelné nádobě vychladit. Podáváme s pečivem jako svačinku.