Cizrna v cuketové omáčce

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

350 g vařené cizrny
1 menší cuketa
1 menší jarní cibulka
1 ČL olivového oleje
1 PL čerstvého sýru Fromello
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Cibulku očistíme a nakrájíme na menší kousky.

  2. Část zelené cibulky necháme stranou na ozdobu a zbytek orestujeme na zahřátém oleji v pánvi.

  3. Cuketu očistíme a nastrouháme na hrubo. Přidáme do pánve a dusíme. V případě potřeby podlijeme vodou.

  4. Osolíme, opepříme, přidáme vařenou cizrnu, čersvý sýr, a dobře promícháme.

  5. Cizrnu servírujeme posypanou cibulkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!