Citronový pstruh lososovitý

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety pstruha lososovitého
hladká mouka na obalení
sůl
citronový tymián
citronová tráva
citronový pepř
z 1/2 citronu kůra a kůra
plátek másla
trochu oleje

Postup přípravy receptu

  1. V misce si připravíme směs s koření, citronové kůry, šťávy a řádně promícháme. Osušené filety osolíme a potřeme směsí, dáme na talíř a necháme v chladu asi 2 hodiny odležet. Odležené filety obalíme v hladké mouce.

  2. Na pánev si dáme rozehřát máslo a olej. Do rozehřáté pánve vkládáme filety kůží dolů a smažíme 3 až 5 minut z každé strany. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!