Čínské nudle s masem a omáčkami

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400-500 g vepřového masa
1 cibule
sůl
2 lžíce tmavé sojové omáčky
6-7 lžic ústřicové omáčky
2 díly čínských nudlí
trocha oleje

Postup přípravy receptu

  1. Maso očistíme a nakrájíme na nudličky nebo na kostky.

  2. Cibuli nakrájíme nadrobno.

  3. V hluboké pánvi (wok) rozpálíme trochu oleje, na kterém osmahneme cibuli.

  4. Přidáme maso a restujeme, dokud není hezky měkké.

  5. Maso trošku osolíme (stačí třeba 1-2 špetky).

  6. Nudle připravíme podle návodu.

  7. K masu přidáme cca 2 lžíce sojové omáčky a 6-7 lžic ústřicové omáčky (jinak podle chuti). Dobře promícháme.

  8. Přidáme nudle a vše dobře promícháme. Ještě malou chviličku orestujeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!