Chorvatská blitva s rybou

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

500 g brambor
350 g čerstvého špenátu
lžíce oleje
trochu citronové šťávy
500 g ryby (treska)
2 stroužky česneku
špetka pepře
sůl
koření na ryby

Postup přípravy receptu

  1. Oloupeme brambory, nakrájíme na kostky a vaříme ve vodě asi 5 min.

  2. Potom přidáme opraný špenát a vaříme dokud nejsou brambory a špenát měkké.

  3. Scedíme, zalijeme olejem, přidáme lisovaný česnek a citronovou šťávu.

  4. Směs rozmačkáme pomocí šťouchadla krátce,aby nevznikla úplná kaše.

  5. Ryby osolíme, posypeme kořením, osolíme a zvolna opečeme na oleji.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!