Čertovy nudličky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

150 g vepřové kotlety bez kosti
50 g cibule
50 g paprika čerstvá
2 stroužky česneku
1 malá fefronka
50 g kečup
sůl
pepř
grilovací koření
lžíce oleje
voda na podlití
1/2 lžičky Solamylu

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, posypeme kořením a dáme restovat na pánvičku s rozpáleným olejem.

  2. Po chvilce přidáme nakrájenou cibuli, chvilku restujeme a přidáme papriku, podlijeme vodou a necháme provařit. Přidáme česnek –nakrájený na plátky nebo utřený, feferonku, kečup a dochhutíme.

  3. Přidáme rozmíchaný solamyl v trošce vody a po lžičkách zahustíme směs.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!