Bratislavská podle Andy

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg Vepřové maso (já použila necelé kilo plecka)
1 větší cibuli
Anglická slanina
zmrazená směs pod svičkovou
3 sladkokyselé okurky
rajský protlak
smetanu

Postup přípravy receptu

  1. Maso necháme zatáhnout na oleji, osolíme, opepříme. Maso vyjmeme.

  2. Do výpeku dáme orestovat angl. slaninu s cibulkou.

  3. Přidáme mraženou směs pod svíčkovou, nastrouhanou kyselou okurku a rajský protlak.

  4. Vše promicháme, vrátíme maso a necháme dusit.

  5. Až je maso měkké (v tl.hrnci 25min), maso vyndáme, zeleninu rozmixujeme a dle potřeby zahustíme smetanou s moukou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!