Bramborový salát s mozzarellou a rajčaty

Recepty, Saláty

Suroviny

500 g maličkých brambor (do průměru 3 cm)
250 g cherry rajčátek
100 g mozzarelly
oregano
3 lžíce olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
1/2 lžičky mletého anýzu
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maličké zemiačky uvaríme v šupke a necháme dobre vychladnúť (najlepšie variť dopredu). Potom ich rozrežeme na polovice (nešúpeme ich), úplne malinké necháme vcelku.

  2. Pridáme na polovice nakrájané paradajky a na plátky narezanú mozzarellu.

  3. Olej, šťavu, oregano, anýz a soľ prešľaháme a zeleninu zalejeme. Jemne premiešame. Podávame chladené.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!