Bramborový salát s mozzarellou a rajčaty
Recepty, SalátySuroviny
- 500 g maličkých brambor (do průměru 3 cm)
- 250 g cherry rajčátek
- 100 g mozzarelly
- oregano
- 3 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce citronové šťávy
- 1/2 lžičky mletého anýzu
- sůl
Postup Bramborový salát s mozzarellou a rajčaty
Postup přípravy receptu
-
Maličké zemiačky uvaríme v šupke a necháme dobre vychladnúť (najlepšie variť dopredu). Potom ich rozrežeme na polovice (nešúpeme ich), úplne malinké necháme vcelku.
Pridáme na polovice nakrájané paradajky a na plátky narezanú mozzarellu.
Olej, šťavu, oregano, anýz a soľ prešľaháme a zeleninu zalejeme. Jemne premiešame. Podávame chladené.