Bramborové gnocchi s uzeným lososem

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

500 g gnocchi
150 g uzeného lososa
2 malé Lučiny (130g)
50 g taveného sýra
250 ml smetany
kopr
bílý pepř (nebo černý pepř)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na pánev, nebo do kastrůlku si nalijeme smetanu, přidáme Lučinu, tavený sýr, za stálého míchání zahříváme a přivedeme k varu.

  2. Necháme chvíli povařit, ztlumíme a přidáme 100g lososa nakrájeného na kousky a necháme už jen chvíli prohřát.

  3. Přidáme nakrájený kopr, trochu pepře a podle chuti můžeme trošku osolit, ale opatrně - losos je dost slaný. Opatrně promícháme.

  4. Gnocchi uvaříme podle návodu, dáme na talíř, přelijeme omáčkou, ještě posypeme nakrájeným koprem a posypeme nakrájeným zbylým lososem - 50g.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!