Bramborák plněný Hermelínem a slaninou

Recepty, Bramborová jídla

Suroviny

0,5 kg brambor
1 vejce
4 stroužky česneku
2 lžíce sušené smažené cibulky
50-60 g hl. mouky
60 ml mléka nebo kefíru
olej na smažení
Hermelín
100 g anglické slaniny
sůl
pepř
kmín
majoránka

Postup přípravy receptu

  1. Slaninu nakrájíme na proužky a vyškvaříme na pánvi.

  2. Hermelín nakrájíme na plátky.

  3. Z nastrouhaných brambor a zbytku ingrediencí zamícháme těstíčko.

  4. Na pánev s trochou oleje dáme lžíci těsto a rozetřeme na tenkou placku.

  5. Na to přidáme slaninu a Hermelín.

  6. Lžíci na to přidáme těsto a celé to pokryjeme.

  7. Po osmažení z jedné strany opatrně otočíme a smažíme do křupava.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!