Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech
Recepty, OstatníSuroviny
- 3 hrubší bílé klobásy
- 3 cibule
- 2 stroužky utřeného česneku
- konzerva krájených rajčat
- lžíce pikantní hořčice
- 3-4 beraní rohy
- 300 ml světlého slabšího piva
- sůl
- pepř
- chilli podle chuti
- trochu oleje
Postup Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na hrubo. Klobásy opečeme zprudka na trošce oleje. Do pekáčku dáme cibuli a na ni položíme klobásy i s výpekem.
Rajčata smícháme s hořčicí, solí, pepřem a česnekem. Směs nalijeme na klobásy a zalijeme pivem. Přidáme rohy a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st cca 30-40 minut. Podáváme s chlebem.