Bezlepkový francouzský toust
Recepty, Dietní receptySuroviny
- 1 vejce
- 1/2 kelímku dobré smetany ke šlehání
- šťáva z půlky menšího pomeranče
- kůra z půlky pomeranče
- 1PL cukru moučka
- lžička vanilkového cukru
- špetka skořice
- máslo na osmažení
- bezlepkový toustový nebo bílý chléb
Postup Bezlepkový francouzský toust
Postup přípravy receptu
-
Všechny ingredience na obalení toustu prošleháme metličkou a necháme krátce odstát.
Máslo na pánvičce rozpustíme.
Krajíčky namočíme do směsi a necháme dobře nasát tekutinu z obou stran.
Smažíme do lehce zlatavé barvy z obou stran. Servírujeme ještě teplé na nahřátém talíři s ovocem, poprášené moučkovým cukrem. Nebo třeba i s javorovým sirupem.