Barevný mišmaš nepečený

Recepty, Moučníky

Suroviny

2 sáčky ochucené barevné rýže - Arizonky
1 mango
1 velký balíček piškotů
2 banány
2 plechovky jahod
1 vanilkový pudink
1 l mléka
2 karamelové pudinky
2 vaničky tvarohu
2 vanilkové cukry

Postup přípravy receptu

  1. Pekáček vyložíme alobalem.

  2. Na drobno nakrájíme mango, posypeme dno pekáčku.

  3. Na to nasypeme barevnou sladkou rýži.

  4. Scedíme kompotované jahody a z 1/2l šťávy a vanilkového pudinku uvaříme želatinu.

  5. Želatinu nalijeme na rýži.

  6. Poklademe obráceně piškotama, na které nasypeme jahody a položíme podílně nakrájené banány.

  7. Z mléka uvaříme karamelový pudink. Ještě do horkého pudinku rozmícháme tvaroh a přidáme vanilkový cukr.

  8. Pudink nalejeme jako poslední vrstvu do pekáčku a pak celé necháme do druhého dne ztuhnout v lednici. Vychlazené a ztuhlé vyklopíme na tácek a můžeme hodovat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!