Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček

Recepty, Pomazánky

Suroviny

120 g ricotty
80 g brynzy
2 nastrouhané mrkve
4 nastrouhané červené ředkvičky
(nebo bílá ředkev nebo celerová bulva)
sůl, čerstvý mletý pepř
1-2 stroužky česneku
pár kapek vinného octa
pažitka, petrželka (libeček)

Postup přípravy receptu

  1. V misce smícháme ricottu s brynzou. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a ředkvičky. Nastrouhané ředkvičky prosolíme, necháme hodinu v misce a pak vymačkáme, aby nebyly vodnaté a pak přidáme k brynze a ricottě.

  2. Podle chuti přidáme rozdrcený česnek, sůl, mletý pepř, pokrájené bylinky a vinný ocet. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!