Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček
Recepty, PomazánkySuroviny
- 120 g ricotty
- 80 g brynzy
- 2 nastrouhané mrkve
- 4 nastrouhané červené ředkvičky
- (nebo bílá ředkev nebo celerová bulva)
- sůl, čerstvý mletý pepř
- 1-2 stroužky česneku
- pár kapek vinného octa
- pažitka, petrželka (libeček)
Postup Barevná pomazánka z brynzy, mrkve a ředkviček
Postup přípravy receptu
-
V misce smícháme ricottu s brynzou. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev a ředkvičky. Nastrouhané ředkvičky prosolíme, necháme hodinu v misce a pak vymačkáme, aby nebyly vodnaté a pak přidáme k brynze a ricottě.
Podle chuti přidáme rozdrcený česnek, sůl, mletý pepř, pokrájené bylinky a vinný ocet. Podáváme s pečivem.