Bagel à la maltská ftira

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

1 bagel
1/2 80 g konzervy tuňáka
3 cherry rajčátka na malé kostičky
1,5 polévkové lžíce bílých fazolek (z konzervy postačí)
lžička jarní cibulky nebo pórku
1 polévková lžíce Passaty (nezaměňovat s protlakem nebo kečupem)
3 lístky čerstvé bazalky
3 lístky čerstvé máty
olivový olej
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Bagel jsem překrojila napůl, vrchní si spodní půlku lehce pokapala olivovým olejem a spodek jsem ještě potřela passatou (kdo chce, může i vrchní půlku).

  2. V misce jsem smíchala tuňáka, kousky rajčat, fazolky, pórek (nebo jarní cibulku), natrhané lístky bazalky a máty, trochu jsem dochutila solí a pepřem. Směs jsem rozložila na bagel a přiklopila.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!