Zbojnická vepřová směs

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

500 g vepřová plec
500 g žampionů
100 g sterilované kukuřice
100 g arašídů
350 g pórku
350 g sterilované kapie
5 feferonek
1 šlehačka
olej
sůl
pepř černý mletý

Postup přípravy receptu

  1. Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm, pórek nakrájíme na jemné nudličky.

  2. Na oleji osmahneme dozlatova maso, opepříme a osolíme. Až bude maso měkké, přidáme žampiony, pórek, podlijeme trochu vody a dusíme 15 minut.

  3. Přidáme kukuřici, arašídy, krájené feferonky, vše promícháme, zalijeme smetanou a dochutíme. Podáváme s rýží či bramboráčky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!