Zbojnická vepřová směs
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 500 g vepřová plec
- 500 g žampionů
- 100 g sterilované kukuřice
- 100 g arašídů
- 350 g pórku
- 350 g sterilované kapie
- 5 feferonek
- 1 šlehačka
- olej
- sůl
- pepř černý mletý
Postup Zbojnická vepřová směs
Postup přípravy receptu
-
Vepřovou plec nakrájíme na kostky (je jedno, jak velké), žampiony nakrájíme na plátky 1 cm, pórek nakrájíme na jemné nudličky.
Na oleji osmahneme dozlatova maso, opepříme a osolíme. Až bude maso měkké, přidáme žampiony, pórek, podlijeme trochu vody a dusíme 15 minut.
Přidáme kukuřici, arašídy, krájené feferonky, vše promícháme, zalijeme smetanou a dochutíme. Podáváme s rýží či bramboráčky.