Závitek z krkovice, kysaného zelí a šunkové klobásy

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

Vepřová krkovice - plátky
kysané zelí
šunková klobása
krenex
sůl
cibule
olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu

  1. Krkovici nakrájíme na plátky.

  2. Každý plátek naklepeme, osolíme, potřeme dionskou hořčicí a krenexem, poklademe kysaným zelím.

  3. Na každý plátek se zelím přidáme klobásu podélně rozkrojenou na čtvrtky a stočíme do závitku.

  4. V pekáčku na oleji závitky opečeme ze všech stran, do výpeku dáme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme závitky, podlejeme vodou a pečeme dočervena.

  5. Během pečení obracíme a podléváme výpekem, případně ještě podlejeme vodou, podle potřeby.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!