Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou
Recepty, RybySuroviny
- 4 plátky filetů z jakédoli ryby
- 2 rajčata
- 4 bílé papriky
- 1 cibule
- worchester
- 2 lžíce hořčice
- lžička protlaku
- citron
- brambory
- mléko
- máslo do kaše
- petrželka
- koření na ryby
- sůl
- pepř
Postup Zapečené rybí filety pod bramborovou peřinou
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi si rozpustíme máslo a do něho vsypeme koření na ryby. Pak přidáme filety, které jsme pokapali citronem a osmahneme.
Pekáček nebo zapékací mísu vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Z brambor uděláme klasickou bramborovou kaši. Filety vložíme do mísy.
Z protlaku, hořčice a worcestru uděláme kašičku, kterou potřeme rybu. Posypeme nakrájenými paprikami, cibulí a plátky rajčat. Můžeme ještě dokořenit, solí a pepřem. Já dochutila bylinkovou domácí solí.
Navrch lžící rozprostřeme hotovou bramborovou kaši, posypeme petrželkou a zapečeme dozlatova.