Zapečené pikantní fazole

Recepty, Luštěniny

Suroviny

vařené bílé fazole
zelená paprika
červená paprika
žlutá paprika
1 pórek
1 cibule
1 párek nebo klobása podle vlastní chuti
1 zakysaná smetana
1 dcl kečupu
20 dkg eidamu
sůl
pepř
sypké chilli koření

Postup přípravy receptu

  1. Do zapékací mísy dáme uvařené bílé fazole, přidáme nakrájený pórek na kolečka, kapie na nudličky nebo kostičky.

  2. Na pánvi si osmažíme cibuli s párkem nebo klobáskou- tuhle směs přidáme do zapékací mísy

  3. Přidáme zakysanou smetanu, deci kečupu a nastrouhaný eidam.

  4. Všechno promísíme, posypeme podle chuti čili kořením a dáme zapéct na třicet minut do trouby.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!