Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

2 vepřové kotlety bez kostí
velká hrst fazolových lusků
2 lžičky Harissy
2 dcl rajčatového pyré
drůbeží vývar
větvička čerstvého tymiánu
sůl
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety očistíme a rozklepeme. Každou osolíme a potřeme lžičkou Harissy.

  2. Na každý plátek položíme několik fazolových lusků a zavineme. Závitky zajistíme provázkem nebo jehlou.

  3. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme.

  4. Podlijeme vývarem, přidáme passatu, tymián, přikryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka.

  5. Jestliže nám zbydou fazolky, přidáme je ke konci do omáčky a krátce povaříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!