Vepřové závitky plněné fazolovými lusky
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 2 vepřové kotlety bez kostí
- velká hrst fazolových lusků
- 2 lžičky Harissy
- 2 dcl rajčatového pyré
- drůbeží vývar
- větvička čerstvého tymiánu
- sůl
- olivový olej
Postup Vepřové závitky plněné fazolovými lusky
Postup přípravy receptu
-
Kotlety očistíme a rozklepeme. Každou osolíme a potřeme lžičkou Harissy.
Na každý plátek položíme několik fazolových lusků a zavineme. Závitky zajistíme provázkem nebo jehlou.
V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme.
Podlijeme vývarem, přidáme passatu, tymián, přikryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka.
Jestliže nám zbydou fazolky, přidáme je ke konci do omáčky a krátce povaříme.