Vepřové medailonky se slaninou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

*4 vepřové medailonky AQ (z albert)
*sůl
pepř
*4 dlouhé plátky a tenké plátky slaniny
*olivový olej
*3 stroužky prolisovaného česneku
*na omáčku:
zbylý olej
1 lžička balzamikového octa
hořčice
česnek
špetka soli

Postup přípravy receptu

  1. Medailonky osolíme a opepříme.

  2. Po obvodu omotáme plátky slaniny a převážeme provázkem.

  3. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm opečeme maso-asi tři až pět minut z každé strany.

  4. Ze zbylého oleje, balzamikového octa, hořčice, česneku a špetky soli ušleháme omáčku a tou teplé steaky polijeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!