Vepřové kapsy plněné ovčím sýrem a olivami

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

4 plátky vepřového masa
200 g čerstvého ovčího sýra
12 černých oliv
hrst čerstvého oregana
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Do plátků masa nařízněte kapsu, kterou vyložte lístky oregana, sekaným sýrem a olivami.

  2. Kapsu uzavřete jehlou nebo párátkem lehce osolte a opepřete a opékejte zprudka na oleji. Vzhledem k tomu, že maso je relativně tenké, tak stačí opékat z každé strany cca 5 minut. Takto naplněné maso můžete také připravit na grilu. Jako příloha stačí dobrý salát a krajíc chleba a nebo šťouchané brambory. Já je vylepšila o čerstvě sklizený mangold.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!