Utopenci od cvrndy

Recepty, Ostatní

Suroviny

Nálev:
1 l vody
4 dcl octa
2 lžičky cukru
4 bobkové listy
4 nové koření
10 kuliček pepře
1/4 lžičky mletého pepře
10 špekáčků
červená paprika
grilovaci koření
cibule

Postup přípravy receptu

  1. Svaříme nálev a necháme vychladnout.

  2. Špekáčky oloupeme, nařízneme, vkládáme do nich plátky cibule a v řezu je můžeme lehce potřít (dijonskou) hořčicí.

  3. Potřeme je směsí grilovacího koření, sladké papriky, případně špetky chilli a naskládáme do sklenice. Můžeme ještě prokládat další cibulí a vložíme 1 feferonku (já dávám zavařenou), zalejeme nálevem a necháme alespoň týden uležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!