Tykev (cuketa) jako příloha
Recepty, PřílohySuroviny
- 500 g tykve (lze použít také cuketu)
- 350 g velkých uvařených fazolí
- 1-2 rajčata
- 1 cibule
- olej
- sůl
- bílé mleté koření
- ocet balzamico
- 1 lžíce sekaného kopru
Postup Tykev (cuketa) jako příloha
Postup přípravy receptu
-
Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme na tenké plátky nastrúhanú tekvicu a podusíme veľmi krátko, len kým sa nevydusí šťava. Potom odstavíme a necháme prechladnúť. Preložíme do väčšej misky.
Pridáme na kocky nakrájanú paradajku a fazuľu.
Osolíme, okoreníme, pokvapkáme octom a jemne premiešame. Dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu.
Pred podávaním posypeme sekaným kôprom. Podávame k mäsu a rybám.