Treska na rajčatech s kapary

Recepty, Ryby

Suroviny

400 g tresky
500 g vyzrálých rajčat
2 lžičky kaparů
čerstvé oregano
sůl
čerstvě mletý bílý pepř
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Rajčata zalijeme vařící vodou, necháme chvíli odstát a oloupeme je. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje. Porce tresky osolíme a opečeme. Vyndáme je a dáme stranou. Do pánve přidáme oloupaná rajčata nakrájená na kousky, osolíme, přidáme lístky oregana a podusíme je.

  2. Před koncem přidáme kapary a necháme přejít varem. Dochutíme pepřem, případně solí, vložíme zpátky rybí porce a necháme je prohřát. Podáváme s bagetou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!