Těstovinový salát s tuňákem, fazolkami a cherry rajčaty
Recepty, SalátySuroviny
- 250 g mražených fazolek zelených
- 1 červená cibule
- 250 g těstoviny vrtule
- 15 koktejlových rajčat
- 200 g konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
- bazalka (klidně i sušená ze sáčku)
- sůl
- pepř
- 3 lžíce olivového oleje
Postup Těstovinový salát s tuňákem, fazolkami a cherry rajčaty
Postup přípravy receptu
-
Fazolky vaříme v osolené vroucí vodě do změknutí, ke konci přidáme na proužky nakrájenou cibuli, nakonec scedíme a propláchneme studenou vodou.
Těstoviny uvaříme dle návodu a též ochladíme vodou. Těstoviny a fazolky s cibulí promícháme s olivovým olejem, s na půlky nakrájenými rajčaty, přidáme kousky tuňáka a nadrobno pokrájenou bazalku.