Těstovinový salát s tuňákem, fazolkami a cherry rajčaty

Recepty, Saláty

Suroviny

250 g mražených fazolek zelených
1 červená cibule
250 g těstoviny vrtule
15 koktejlových rajčat
200 g konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
bazalka (klidně i sušená ze sáčku)
sůl
pepř
3 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Fazolky vaříme v osolené vroucí vodě do změknutí, ke konci přidáme na proužky nakrájenou cibuli, nakonec scedíme a propláchneme studenou vodou.

  2. Těstoviny uvaříme dle návodu a též ochladíme vodou. Těstoviny a fazolky s cibulí promícháme s olivovým olejem, s na půlky nakrájenými rajčaty, přidáme kousky tuňáka a nadrobno pokrájenou bazalku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!