Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou

Recepty, Moučníky

Suroviny

70 g másla
50 g cukru
70 g arašídového másla
150 g hladké mouky
1 lžička kypřícího prášku
špetka soli
1 vejce
2 řádky hořké čokolády
2 řádky mléčné čokolády

Postup přípravy receptu

  1. Cukr spolu s máslem utřeme. Přidáme arašídové máslo a vejce. Pořádně promícháme. Dále přidáme mouku, kypřící prášek a špetku soli. Nejlépe rukou zpracujeme těsto.

  2. Čokoládu nasekáme a dobře zapracujeme, aby se dostala do celého válečku těsta.

  3. Děláme malé kuličky, které klademe na plech a necháváme mezery. Kuličky lehce zmáčkneme lžičkou. Pečeme na 175 stupňů cca 10 minut. Spodek sušenek má být lehce zlatavý.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!