Špenátové gnocchi s hlívou a masem
Recepty, HoubySuroviny
- 1 balení gnocchi špenátové
- 300 g hlívy ústřičné
- 500 g masa (může být jakékoliv) já měla vepřovou plec
- 1 malá konzerva sterilované kukuřice
- 1 cibule
- houbové koření
- kousek pórku
- cherry rajčátka
- olej
- pepř
- sůl
Postup Špenátové gnocchi s hlívou a masem
Postup přípravy receptu
-
Na trošce oleje zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, zprudka orestujeme, přidáme sůl, pepř, houbové koření a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou.
K téměř měkkému masu přidáme nakrájenou hlívu a pórek a ještě podusíme.
Když je vše měkké, přidáme kukuřici a nakrájená rajčátka a už jen prohřejeme.
Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené, okapané, přidáme do směsi hlívy a masa.
Zamícháme, případně dochutíme a můžeme podávat.