Špenátové gnocchi s hlívou a masem

Recepty, Houby

Suroviny

1 balení gnocchi špenátové
300 g hlívy ústřičné
500 g masa (může být jakékoliv) já měla vepřovou plec
1 malá konzerva sterilované kukuřice
1 cibule
houbové koření
kousek pórku
cherry rajčátka
olej
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Na trošce oleje zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, zprudka orestujeme, přidáme sůl, pepř, houbové koření a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou.

  2. K téměř měkkému masu přidáme nakrájenou hlívu a pórek a ještě podusíme.

  3. Když je vše měkké, přidáme kukuřici a nakrájená rajčátka a už jen prohřejeme.

  4. Gnocchi uvaříme podle návodu a scezené, okapané, přidáme do směsi hlívy a masa.

  5. Zamícháme, případně dochutíme a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!