Špagety z jednoho hrnce
Recepty, TěstovinySuroviny
- 500 g mletého hovězího masa
- 2 plechovky krájených rajčat (kupuji s cibulí a česnekem)
- 250 g špaget
- 500 ml vývaru nebo vody
- 1 lžíce koření na špagety
- sůl a pepř dle chuti
- bazalka
Postup Špagety z jednoho hrnce
Postup přípravy receptu
-
Ve větším rozpáleném hrnci orestujeme maso, cca 5-10 minut, a rozdrobíme ho na menší kousky.
Přidáme rajčata, vývar, koření a rozmícháme. Vložíme špagety a ujistíme se, že jsou všechny,,pod vodou. Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.