Špagety z jednoho hrnce

Recepty, Těstoviny

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
2 plechovky krájených rajčat (kupuji s cibulí a česnekem)
250 g špaget
500 ml vývaru nebo vody
1 lžíce koření na špagety
sůl a pepř dle chuti
bazalka

Postup přípravy receptu

  1. Ve větším rozpáleném hrnci orestujeme maso, cca 5-10 minut, a rozdrobíme ho na menší kousky.

  2. Přidáme rajčata, vývar, koření a rozmícháme. Vložíme špagety a ujistíme se, že jsou všechny,,pod vodou. Zakryjeme a vaříme na středním plameni asi 15 minut, dokud nebudou těstoviny al dente, tzv. na skus. Vypneme plamen a necháme ještě 10 minut dojít. Servírujeme s bazalkou a případně sýrem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!