Škvarkovka lehce pikantní

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g škvarků
2 menší brambory uvařené den předem
2 stroužky česneku
1 velká cibule
2 lžíce sádla
1 lžíce kremžské hořčice
necelá lžíce francouzské hořčice
lžička nasekaných kaparů
sůl
čerstvě mletý pepř
špetka chilli

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na drobné kousky a na sádle osmažíme dozlatova. Necháme trochu zchladnout. Mezitím ponorným mixérem rozmixujeme dohladka škvarky, brambory, hořčice a česnek.

  2. Přidáme kapary, sůl, pepř a smaženou cibuli. Všechno promícháme, kdo chce hladkou, promixuje to. Kdo má rád kousky, už jen promíchá.

  3. Pomazánku dochutíme. Kdo má rád, přidá chilli a necháme ji uležet a vychladit. Podáváme s různým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!