Škvarkovka lehce pikantní
Recepty, PomazánkySuroviny
- 250 g škvarků
- 2 menší brambory uvařené den předem
- 2 stroužky česneku
- 1 velká cibule
- 2 lžíce sádla
- 1 lžíce kremžské hořčice
- necelá lžíce francouzské hořčice
- lžička nasekaných kaparů
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- špetka chilli
Postup Škvarkovka lehce pikantní
Postup přípravy receptu
-
Cibuli nakrájíme na drobné kousky a na sádle osmažíme dozlatova. Necháme trochu zchladnout. Mezitím ponorným mixérem rozmixujeme dohladka škvarky, brambory, hořčice a česnek.
Přidáme kapary, sůl, pepř a smaženou cibuli. Všechno promícháme, kdo chce hladkou, promixuje to. Kdo má rád kousky, už jen promíchá.
Pomazánku dochutíme. Kdo má rád, přidá chilli a necháme ji uležet a vychladit. Podáváme s různým pečivem.