Salát z červené řepy, brambor a fazolí
Recepty, SalátySuroviny
- 250 g vařené červené řepy
- 250 g vařených brambor
- 200 g vařených fazolí
- 2 jarní cibulky
- bílý pepř
- sůl
- Dresink:
- 100 ml zakysané smetany
- 2 polévkové lžíce majonézy
- 1 lžička horčice
- 1 lžička cukru
- 2 lžičky ume octa nebo citronové šťávy
Postup Salát z červené řepy, brambor a fazolí
Postup přípravy receptu
-
Oloupanou řepu a brambory nakrájíme na plátky, cibulku na kolečka a přidáme fazole.
Všechny suroviny na dresink spolu promícháme, přidáme k řepě, bramborám a fazolím a vše spojíme dohromady.
Okořeníme pepřem, osolíme a promícháme.
Před podáváním necháme rozležet.