Salát z červené řepy, brambor a fazolí

Recepty, Saláty

Suroviny

250 g vařené červené řepy
250 g vařených brambor
200 g vařených fazolí
2 jarní cibulky
bílý pepř
sůl
Dresink:
100 ml zakysané smetany
2 polévkové lžíce majonézy
1 lžička horčice
1 lžička cukru
2 lžičky ume octa nebo citronové šťávy

Postup přípravy receptu

  1. Oloupanou řepu a brambory nakrájíme na plátky, cibulku na kolečka a přidáme fazole.

  2. Všechny suroviny na dresink spolu promícháme, přidáme k řepě, bramborám a fazolím a vše spojíme dohromady.

  3. Okořeníme pepřem, osolíme a promícháme.

  4. Před podáváním necháme rozležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!