Rybí filé v remuládě

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

400 g vařeného filé
200 g majonézy
2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky
1 lžíce nakrájené petrželky
1,5 lžíce plnotučné hořčice
3 lžičky Křeníku
2 lžičky sladké papriky
2 lžičky vinného octa
1/2 lžičky worcestru
trošku cukru
sůl
pepř
pálivá paprika podle chuti, lze vynechat

Postup přípravy receptu

  1. Rybí filé osolíme a uvaříme na páře (nemám parní hrnec, vařím na pařáčku) a necháme vychladnout.

  2. Všechny ostatní suroviny spolu řádně promícháme, přidáme na kostky nakrájené filé a dáme uležet do lednice. Podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!