Rybí filé v remuládě
Recepty, Studená kuchyněSuroviny
- 400 g vařeného filé
- 200 g majonézy
- 2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky
- 1 lžíce nakrájené petrželky
- 1,5 lžíce plnotučné hořčice
- 3 lžičky Křeníku
- 2 lžičky sladké papriky
- 2 lžičky vinného octa
- 1/2 lžičky worcestru
- trošku cukru
- sůl
- pepř
- pálivá paprika podle chuti, lze vynechat
Postup Rybí filé v remuládě
Postup přípravy receptu
-
Rybí filé osolíme a uvaříme na páře (nemám parní hrnec, vařím na pařáčku) a necháme vychladnout.
Všechny ostatní suroviny spolu řádně promícháme, přidáme na kostky nakrájené filé a dáme uležet do lednice. Podáváme s pečivem.