Roštěnky s pikantní kůrčičkou
Recepty, Hovězí masoSuroviny
- 4 roštěnky
- 5 polévkových lžic majolky
- 2 lžičky provensálské hořčice
- 2 - 3 stroužky česneku
- 1 lžička worcesteru
- 50 g strouhaného tvrdého sýra - nejlepší je uzený
- sůl
- pepř
- olej
Postup Roštěnky s pikantní kůrčičkou
Postup přípravy receptu
-
Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, potřeme olejem a necháme do druhého dne uležet v lednici.
Pak osolíme, opepříme a opečeme ne oleji.
Přendáme do zapékací misky a potřeme směsí umíchanou z majolky, prolisovaného česneku, hořčice, worcestru a sýra.
Zapékáme v troubě 20-25 minut. Podáváme s různě upravenými bramborami.