Roštěnky s pikantní kůrčičkou

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

4 roštěnky
5 polévkových lžic majolky
2 lžičky provensálské hořčice
2 - 3 stroužky česneku
1 lžička worcesteru
50 g strouhaného tvrdého sýra - nejlepší je uzený
sůl
pepř
olej

Postup přípravy receptu

  1. Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, potřeme olejem a necháme do druhého dne uležet v lednici.

  2. Pak osolíme, opepříme a opečeme ne oleji.

  3. Přendáme do zapékací misky a potřeme směsí umíchanou z majolky, prolisovaného česneku, hořčice, worcestru a sýra.

  4. Zapékáme v troubě 20-25 minut. Podáváme s různě upravenými bramborami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!