Roštěná s rýží

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

2 delší plátky roštěnce
3 cibule
plnotučná hořčice
2 větší žampiony - nemusí být
sůl
pepř
sádlo
vývar
2 sáčky rýže

Postup přípravy receptu

  1. Naklepeme maso, rozdělíme každý plátek na dva kousky. Osolíme, opepříme, potřeme hořčičí. Cibule a žampiony nakrájíme na plátky, 1 cibuli necháme syrovou na ozdobu.

  2. Na sádle zprudka opečeme maso, dáme stranou, a na výpeku osmažíme cibuli. Přidáme maso a žamppiony, podlijeme vývarem a na 20 min dáme do papiňáku.

  3. Mezitím uvaříme rýži.

  4. Po uvaření maso vyndáme, zbytek rozmixujeme a zahustíme (vodou s moukou). Vrátime maso, dochutíme a na maso nasypeme syrovou nakrájenou cibuli.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!