Rizoto s lososem

Recepty, Ryby

Suroviny

2 porce uvařené rýže
2 porce lososa
2 PL ostrého kečupu (nebo jemného)
100 g Eidamu strouhaného
cibule
zelená paprika
pórek
naložená kapie
1 sušené rajče naložené v oleji
sterilovaná kukuřice
sůl
koření Aglio Peperoncini

Postup přípravy receptu

  1. Lososa opláchneme, usušíme, narkrájíme na velké kostky, osolíme a posypeme trochu kořením Aglio peperoncini.

  2. Na lžíci oleje z rajčat osmahneme cibulku, pórek a přidáme lososa, kterého orestujeme z obou stran.

  3. Potom přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky, dle potřeby trošku podlijeme vodou. Po chvilce přidáme kečup a rýži a vše prohřejeme. Nakonec přidáme polovinu strouhaného sýra. Dáme na talíř a posypeme zbytkem sýra.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!