Řízky v bylinkové marinádě

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

8 plátků vepřového masa
Marináda:
3 vejce
3 stroužek česneku
2 lžičky sladké papriky
2 lžičky kari
2 lžičky drceného kmínu
2 lžičky majoránky
1 lžička mletého zázvoru
1 lžička tymiánu
2 lžíce sojové omáčky
2 lžíce solamylu

Postup přípravy receptu

  1. Vejce rozšleháme a smícháme s ostatními přísadami.

  2. Maso naklepeme, trochu osolíme a naložíme do připravené marinády, minimálně na 4-6 hodin.

  3. Poté maso promícháme a na rozpáleném oleji smažíme. Můžeme ještě trochu přelít marinádou.

  4. Ze zbylé marinády usmažíme malé placičky, které pak přidáme na talíř k masu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!