Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou

Recepty, Mleté maso

Suroviny

500 g umleté vepřové plece
mletý černý pepř
2 vejce
150 ml zakysané smetany
180 g strouhaného čedaru
150 g umleté ostřejší klobásy
Na trojobal:
strouhanka
vejce
hladká mouka smíchaná s uzenou paprikou

Postup přípravy receptu

  1. Mleté vepřové maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, strouhaným čedarem a namletou klobásou. Dobře vše promícháme. Ochutíme solí a pepřem. Obalíme v mouce s uzenou paprikou, vejcích a strouhance.

  2. Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s opečeným slaninovým bramborem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!