Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
Recepty, Mleté masoSuroviny
- 500 g umleté vepřové plece
- mletý černý pepř
- 2 vejce
- 150 ml zakysané smetany
- 180 g strouhaného čedaru
- 150 g umleté ostřejší klobásy
- Na trojobal:
- strouhanka
- vejce
- hladká mouka smíchaná s uzenou paprikou
Postup Řízečky se strouhaným čedarem a namletou pikantní klobásou
Postup přípravy receptu
-
Mleté vepřové maso smícháme s vejci, zakysanou smetanou, strouhaným čedarem a namletou klobásou. Dobře vše promícháme. Ochutíme solí a pepřem. Obalíme v mouce s uzenou paprikou, vejcích a strouhance.
Dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v rozehřáté troubě dozlatova. Podáváme s opečeným slaninovým bramborem.