Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

450 g vepřové plece bez kosti
350 g farmářské česnekové klobásy
2 velké cibule
1 velká červená paprika
slanina
Na marinádu:
100 ml světlého piva
100 ml oleje
sůl
pepř
koření (drcený koriandr, kurkuma, drcený libeček, uzená paprika, utřený česnek)

Postup přípravy receptu

  1. Na marinádu smícháme bylinky s olejem a pivem.

  2. Vepřové maso, česnekovou klobásu a slaninu pokrájíme na kostky, větší červenou papriku a cibuli pokrájíme na kousky. Vše potřeme připravenou marinádou a dáme na tři hodiny do chladu.

  3. Střídavě napichujeme pokrájené maso, uzeninu, slaninu, papriky a cibuli na předem namočené špejle.

  4. Grilujeme v rozehřáté troubě na program gril doměkka.

  5. Podáváme s hranolky a se salátem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!