Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny
Recepty, Vepřové masoSuroviny
- 450 g vepřové plece bez kosti
- 350 g farmářské česnekové klobásy
- 2 velké cibule
- 1 velká červená paprika
- slanina
- Na marinádu:
- 100 ml světlého piva
- 100 ml oleje
- sůl
- pepř
- koření (drcený koriandr, kurkuma, drcený libeček, uzená paprika, utřený česnek)
Postup Ražniči z vepřové plece, česnekové klobásy, cibule, papriky a slaniny
Postup přípravy receptu
-
Na marinádu smícháme bylinky s olejem a pivem.
Vepřové maso, česnekovou klobásu a slaninu pokrájíme na kostky, větší červenou papriku a cibuli pokrájíme na kousky. Vše potřeme připravenou marinádou a dáme na tři hodiny do chladu.
Střídavě napichujeme pokrájené maso, uzeninu, slaninu, papriky a cibuli na předem namočené špejle.
Grilujeme v rozehřáté troubě na program gril doměkka.
Podáváme s hranolky a se salátem.