RAW ostružinové cupcakes s mákem a skořicí
Recepty, MoučníkySuroviny
- Korpus:
- 120 g mletého máku
- 120 g datlové pasty
- špetka soli
- 11 silikonových košíčků o průměru 7 cm
- Krém:
- 1 hrnek ostružin (170 g)
- 1 přezrálý banán
- 3/4 hrnku změklého kokosového oleje
- 2 plnější lžíce medu
- lžička mleté skořice
- špetka soli
- ostružiny na dozdobení
Postup RAW ostružinové cupcakes s mákem a skořicí
Postup přípravy receptu
-
Na korpus vše smícháme na tvárné těsto. Pokud se hmota drolí, přidáme lžíci teplé vody, rozdělíme do košíčků a do každého košíčku položíme celou ostružinu.
Suroviny na krém rozmixujeme, nalijeme do formiček a necháme ztuhnout v mrazáku. Dozdobíme, odstraníme košíček a podáváme.