Raw makový cheesecake
Recepty, MoučníkySuroviny
- Korpus:
- 2 hrnky mletých vlašských ořechů
- 2 lžíce kakaa
- 1/2 hrnku datlové pasty
- špetka soli
- Maková náplň:
- 1 1/2 hrnku máku
- 1/2 hrnku tekutého kokosového oleje
- 1 lžíce sladidla... med či agáve
- lžička citronové kůry
- Čokoládová poleva:
- 1/2 hrnku nepraženého kakaa
- plnější lžíce datlové pasty
- plnější lžíce agáve či medu
Postup Raw makový cheesecake
Postup přípravy receptu
-
Vše na korpus smícháme, natlačíme do dortové menší formy a dáme do lednice.
Suroviny na makovou náplň smícháme a navrstvíme na korpus. Opět dáme do lednice.
Ingredience na čokoládovou polevu zpracujeme třeba vidličkou dohladka a rozetřeme na makovou náplň. Hotový cheesecake dáme na půl hodiny do mrazáku a podáváme. Je opravdu skvělý.