Rarášci v tapiokové krustě
Recepty, Drůbeží masoSuroviny
- 150 g tapiokové mouky
- 2 lžičky Vegemite
- 2-3 vejce
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 1 malá lžička slunečnicového oleje
- bílé víno k naředění správné konzistence
- mletý bílý pepř
- 2 kuřecí stehna
- olej na smažení
Postup Rarášci v tapiokové krustě
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí stehna vykostíme (nebo přímo zakoupíme kuřecí steaky) a naporcujeme na menší řízečky.
Vejce rozšleháme, přidáme mouku, Vegemite, kari koření, pepř, bílé víno, vymícháme hustší kašičku, do ní vložíme řízečky, promícháme a necháme v ledničce 24 hodin odležet.
Hodinu před smažením vyjmeme z ledničky, aby řízečky měly pokojovou teplotu. V rozehřátem oleji smažíme dokřupava.