Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu
Recepty, PomazánkySuroviny
- 1 svazek ředkviček
- 2 hrsti rukoly
- 1-2 PL parmezánu
- 1 lučina
- 1 měkký tvaroh
- sůl
- pepř
- 1-2 vejce natvrdo
- šunka
Postup Pomazánka z ředkviček, rukoly a parmezánu
Postup přípravy receptu
-
Do misky nahrubo nastrouháme ředkvičky, osolíme, promícháme a necháme cca 5 minut odpočívat, až pustí vodu.
Vodu z ředkviček vymačkáme - ředkvičky jsem dala do síta a lžící jsem z nich vodu vypasírovala.
V misce promícháme tvaroh s lučinou a parmezánem. Přidáme pokrájenou rukolu, vejce, šunku a nastrouhané ředkvičky. Vše lehce promícháme a dle potřeby dochutíme solí a pepřem