Pomazánka z pečeného vepřového masa s ostrou pastou
Recepty, PomazánkySuroviny
- 200 g pečeného vepřového masa
- 2 jarní nasekané cibulky
- 1 PL hořčice
- ½ PL paprikové pasty
- špetička Green Curry paste (viz foto)
- 1 lžička worcesteru
- sůl (podle potřeby)
- Dále:
- 2 velké islandské chleby NAAN do trouby (viz foto)
Postup Pomazánka z pečeného vepřového masa s ostrou pastou
Postup přípravy receptu
-
Upečené vepřové maso umeleme a vložíme do hlubší mísy. Přidáme nadrobno nakrájené cibulky i s natí, lžíci hořčice, špetičku ostré Green Curry pasty, lžičku worcesteru a paprikovou pastu. Sůl přidáme nakonec podle potřeby. Vše dobře promícháme. Podáváme na grilovaném Islandském NAAN chlebu (viz poznámka).