Pomazánka z pečeného vepřového masa s ostrou pastou

Recepty, Pomazánky

Suroviny

200 g pečeného vepřového masa
2 jarní nasekané cibulky
1 PL hořčice
½ PL paprikové pasty
špetička Green Curry paste (viz foto)
1 lžička worcesteru
sůl (podle potřeby)
Dále:
2 velké islandské chleby NAAN do trouby (viz foto)

Postup přípravy receptu

  1. Upečené vepřové maso umeleme a vložíme do hlubší mísy. Přidáme nadrobno nakrájené cibulky i s natí, lžíci hořčice, špetičku ostré Green Curry pasty, lžičku worcesteru a paprikovou pastu. Sůl přidáme nakonec podle potřeby. Vše dobře promícháme. Podáváme na grilovaném Islandském NAAN chlebu (viz poznámka).


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!