Plněné rohlíky na pohoštění

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

5 větších grahamových rohlíků nebo celozrnných
1 kapie
100 g hrášku
125 g másla
sardelová pasta
sůl
mleté bílé koření
trocha mléka

Postup přípravy receptu

  1. Rohlíkom odrežeme konce a vydlabeme ich.

  2. Náplň: Vydlabanú striedku pokropíme mliekom tak, aby vytvorila mäkkú hmotu. Pridáme maslo a sardelovú pastu a dobre vymiešame do jednoliatej hmoty. Vmiešame nadrobno narezanú kapiu a hrášok (mrazené bez úpravy, čerstvé krátko blanšírujeme). Ak treba, dosolíme. Rohlíky naplníme náplňou, zabalíme do alobalu a odložíme do chladu.

  3. Režeme až druhý deň na plátky hrubé asi 1 cm. Používame na obložené misy ako pohostenie.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!