Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu
Recepty, RybySuroviny
- Filet z lososa
- Limetková kůra z 1/2 limetky nastrouhaná
- Limetková šťáva
- 100 g zelených fazolových lusků
- Estragon (použila jsem sušený)
- Extra panenský olivový olej
- Sůl
Postup Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu
Postup přípravy receptu
-
Troubu rozehřejeme na 180°C.
Rybu lehce pokapeme limetkou, posolíme a posypeme nastrouhanou kůrou z limety. Dáme péct na cca 13 minut.
Fazolky zbavíme stopek a vložíme na pár minut do vroucí osolené vody. V míse smícháme asi lžíci olivového oleje, špetku soli a vetší špetku estragonu (nebo snítku čerstvého nasekanou najemno).
Fazolky scedíme, propláchneme studenou vodou a okapané promícháme v míse s olejem a estragonem.