Parmazánová křidélka

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

10 kuřecích křidélek
2 vejce
3 lžíce strouhaného parmazánu
2-3 lžíce mléka
3-4 lžíce hladké mouky
1/2 lžičky sladké papriky
sůl
pepř
bylinky (dala jsem pár lístečku šalvěje, ale nemusí být)
tuk na smažení

Postup přípravy receptu

  1. Křidélka můžeme předvařit cca 5-7 minut jako já, nebo smažit syrová, ale budou se déle smažit. Krátce je povaříme v osolené vodě, necháme zchladnout a oschnout.

  2. Připravíme těstíčko z vajec, sýru a zbytku surovin. Křidélka namáčíme v těstíčku a smažíme dozlatova z obou stran.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!